Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hurtig, lynstegt satay-ret

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

SvinestrimlerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Kilde : Shop Asia

Indsendt :




Ingredienser:
1 spsk.Jordnøddeolie "Nam man tuur"
2 småløg skåret i ottendedele "Hom Hur Jar"
1 spsk.hakket frisk koriander "Pak tie
200 g.svinekød/kyllingkød i tynde strimler "Mue/Gai"
125 g.langebønner i 5 cm lange stykker "Tur faak jaau
1 udkernet, rød peber i tynde strimler "Prik falang"
500 g.fintstrimlet brokoli blade "Pak tjo"
 dl.sataysauce "Nam jem muu stiik"
2 spsk.hakkede, ristede usaltede jordnødder "Tuur
 


Opskrift:

Varm olien op i en wok eller sauterpande. Tilsæt løg og lynsteg dem i 4-5 minutter, til de er bløde. Tilsæt kød, langebønner, rød peber og brokoli blade og lynsteg i 5 minutter, til grønsagerne er møre. Rør sataysauce og jordnødder i og kog igennem i 2-3 minutter, til retten er gennemvarm. Pynt med korianter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 20102 gange,
og udskrevet 260 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2010-08-26 21:51:49
Meget lækker, men måtte forbi en thai-forretning

Sidse  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor står der ikke hvordan man selv laver sataysauce? Der mangler forklaring på de thailandske udtryk og forslag,hvad man kan bruge i stedet.