Topfenpalatschinken

Topfenpalatschinken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
3.75 dl.mælk
3 æg
 salt
 sukker
 
 Fyld:
250 g.kvark
50 g.margarine
60 g.sukker
2 æg
50 g.rosiner
 
 ekstra hvis i ovn:
0.125 piskefløde
2 æg
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne.

Pisk margarinen luftig og bland lidt efter lidt æggeblommer og sukker i. Put derefter kvark og rosiner i og vend forsigtig æggehviderne i.

Hvis pandekagerne ikke laves i ovn, bages pandekagerne og serveres og fyldes.

Hvis de laves i ovnen skal pandekagerne laves før fylden. De kolde pandekager fyldes, rulles, halveres og lægges med skærefladen opad i et smurt fad. 2 æggeblommer piskes med 1/8 l piskefløde og hældes over pandekagerne, der sættes i ovnen ved 200 C i 20-25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 6609 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu