Svinekam med grøn sauce

Svinekam med grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden spæk
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
2 løg
2 kvistetimian
1 kvistestragon
3-4 stilkepersille
2 stilkemerian
 lidt tyndtskåren citronskal
2.5 dl.vand
 
1 dl.cremefraiche
1 tsk.maizena
 salt
 peber
 hakket persille og merian
 
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Fedtsiden af kødet brunes først, kødet vendes og brunes på de andre sider. Drysses med salt og peber.

Løgene skæres i kvarte og kommes i gryden sammen med krydderurter, citronskal og vand. Småsteger under låg ca. 50 min.

Kødet tages op, skyen sies og kommes tilbage i gryden. Creme fraiche og maizena røres sammen og piskes i saucen. Varmes igennem, tilsættes hakkede urter og smages til med salt og peber.

Serveres med Kartofler og grøn salat eller kinasalat.





karakterer:
Opskriften er vist 8892 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu