Pastagratin (Fedtfattig)

Pastagratin (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.bladselleri i skiver
200 g.rensede champignoner i skiver
300 g.pastaskruer
2 ½ dl.skummetmælk
2 dl.letmælk
2 spsk.Maizena
1 tsk.Santa Maria krydderurttemix
 Salt
 Peber
 Reven mager ost
 
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 175 grader.

Kog pastaen.

Svits bladselleri og champignoner på en tør slip-let pande. Rør hele tiden i dem.
Når det meste af væden er fordampet tag panden væk fra varmen og rør pasta og tunfisk i.
Bland de to slags mælk med krydderurtemix og bring blandingen i kog, mens du rører.
Jævn med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
Lad saucen koge i 1 min. mens du rører i den. Smag til med salt og peber.

Bland saucen og pastablanding og kom det hele i et ildfast fad, drys med ost og bag retten i ½ time ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 27915 gange,
og udskrevet 708 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvilken tunfisk???