Olivenfyldt nakkefilet

Olivenfyldt nakkefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.nakkefilet
 
 Fyld:
1 løg
8 sorte oliven
2 spsk.hakket persille
0.5 tsk.oregano
 
15 g.margarine
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
1 løg
1.5 dl.vand
1-2 tsk.maizena
 
Opskrift:
Med en spids kniv stikkes hul igennem kødet på langs, og der skæres lidt ud mod siderne. Løg og oliven hakkes fint og blandes med persille og oregano. Fyldet kommes i kødet, og der lukkes for enderne med kødpinde.

Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber.

Løget skæres i kvarte og tilsættes sammen med vandet. Kødet småsteger ¾ time, afhængig af tykkelsen.

Kødet tages op, og skyen jævnes med maizena.

Serveres med kartofler, carotter og bønner.

Tips:

Kødet kan også steges i en gryde uden tilsætning af væske





karakterer:
Opskriften er vist 12150 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-12 12:20:12
Smager dejlig med fyld af løg, hvidløg, champignon og bacon som alt er svitset inden det puttes i kødet. tilssøt evt lidt rødvin i bunden af et indfast fad og så i ovnen