Nakkefilet med champignon

Nakkefilet med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kg.nakkekam uden svær
 salt
 peber
1 spsk.Herbes de Provence
50 g.smør
 dl.bouillon eller vand
1 dl.fløde
 
 Champignon stuvning
500 g.chamoignoner
50 g.smør
4 spsk.mel
4 dl.fløde
 salt
 peber
 rasp
 smørklatter
 
Opskrift:
Krydr kødet med salt, peber og herbes de Provence og brun det på alle sider i gyldent smør i en gryde. Hæld bouillon ved og lad kødet stege i ca 50 minutter. Vend kødet, når halvdelen af tiden er gået. Lad kødet afkøle.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og lad champignonerne snurre heri uden at tage farve. Rør melet i og spæd med fløden. Lad stuvningen koge igennem, den skal være ret tyk. Krydr med salt og peber.

Skær kødet i skiver. Læg en skefuld stuvning på hver skive og stil skiverne tæt sammen i fadet. Fordel resten af champignonstuvningen over kødet. Drys et tyndt lag rasp over sammen med enkelte smørklatter.

Sæt fadet i ovnen 20 –30 minutter ved 200 grader.

Bring stegeskyen i kog, tilsæt fløde og jævn saucen let. Server med persilledryssede kartofler, saucen og kogte grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 23071 gange,
og udskrevet 635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-13 14:17:12
Det er åbenbart nemt, man kopierer barer ordret en opskrift fra Hjemmet uge6-1989