Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Stegt, rødt svinekød

Antal: 4-6 

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinekam uden spæk/sværOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.svinekam
 
 Marinade:
½ tsk.rød farve til fødevarer
2 spsk.vand
3 fedknust hvidløg
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.soyasauce
1 spsk.østerssauce
1 spsk.brun farin
2 cm.reven, skrællet, frisk ingefærrod
½ tsk.kinesiske 5-krydderier
 
 


Opskrift:

Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad.

Marinade:
Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet. Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt. Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag.

Forvarm ovnen til 200º. Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande. Sæt stegen i ovnen i 10 minutter. Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt.

Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter. Skær den i tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9240 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Stegt, rødt svinekød

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu