Florentinsk svinekam

Florentinsk svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
1 nakkekamsfilet
 rosmarin
8 nelliker
1 fedhvidløg
 olivenolie
 
 
Opskrift:
Nakkekamsfiletten renses. Der laves et hul gennem den (kniv og grydeskesskaft), og der drysses rosmarin i hullet fra begge sider. Stegen gnides med hvidløg, pensles med olie og der stikkes 8 nelliker ind i den, jævnt fordelt. Steges i en ovn ca. 200 grader ca. 1-1½ time. Efter at stegen er brunet, hældes der vand i bradepanden, og stegen overhældes jævnlig med sin egen sky. Stegen krydres med salt og peber og skæres i tynde skiver. Stegeskyen hældes over.





karakterer:
Opskriften er vist 23466 gange,
og udskrevet 515 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu