Bovblade i krydderurtesauce

Bovblade i krydderurtesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 bovblade, 750 g.
15 g.margarine
0.5 tsk.salt
1 kvistbasilikum
1 kvisttimian
2 bladeløvstikke
 groftkværnet peber
2 dl.vand
2 tsk.maizena
 klippet purløg og persille
 
Opskrift:
Bovbladene brunes i en gryde i margarinen. Salt, krydderurter, peber og vand tilsættes. Småkoger under låg 30-40 minutter afhængig af bovbladenes størrelse.

Kødet tages op og holdes varmt. Krydderurterne tages op og kasseres. Skyen jævnes med maizena. Kødet skæres fra benene og skæres i skiver. Purløg og persille kommes over kødet.

Serveres med Kartofler og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 10691 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu