Brasieret svinebov

Brasieret svinebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.svinebov uden ben, overflødigt fedt og sener
2 dl.sherry
1 dl.indonesisk soya evt. hønsebouillon
30 g.finthakket frisk ingefær
3 småchili, hakket
4 fedhakket hvidløg
1 hakket løg
3 spsk.honning
1 bdt.friskhakket persille
 peber
 
Opskrift:
Hele molevitten blandes og kødet marineres deri på et køligt sted i 36 timer.

Kødet steges derefter ved 150 grader i halvanden time med lidt af marinaden i bunden af fadet. Kødet dryppes hyppigt under stegningen.

Kødet serveres skåret i tynde skiver, med grønsager eller allerhelst med flødestuvet spinat.





karakterer:
Opskriften er vist 18736 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu