Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Forloren mørbrad af nakkefilet

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

NakkefiletIndsendt :


Forloren mørbrad af nakkefilet, billede 4 Forloren mørbrad af nakkefilet, billede 1 Forloren mørbrad af nakkefilet, billede 2 Forloren mørbrad af nakkefilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1800 gram Nakkefilet. helt afpudset
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Sauce: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
   
1000 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
2000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
    1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
    1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt


Opskrift:

Nakkefileten flækkes og fyldes med persille. Krydres og snøres sammen.

Kartoflerne koges møre i letsaltet vand.

Nakkefileten brunes af og lægges i ildfast sammen med bouillon. Steges i ovn ved 180 grader i ca. 2 timer. Trækker yderligere 10 min. inden udskæring.

Saucen sigtes fra og jævnes med maizena. Spædes evt. yderligere med lidt vand.

Broccoli koges al dente.

Server det udskårne kød sammen med kartofler, sauce og broccoli.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)

Opskriften er vist 79434 gange,
og udskrevet 1115 gange.


Energi:
KJ total 23730 (5650 kcal)
KJ pr. Pers. 2966 (706 kcal)
Vægt ialt 5428 gram
Vægt pr. Pers. 678 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 437 KJ (104 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Forloren mørbrad af nakkefilet

Bjarne Hansen  -  2017-06-08 11:45:03
Det er virkelig en god opskrift og det smager himmelsk, lavede den i en stegegryde, kan kun anbefales

Carsten  -  2014-04-15 16:09:32
Det giver ikke så meget mening med persille indeni eftersom persille ikke indeholder noget smag, men kun duft. Hellere gem det til stegen er færdig

Stina  -  2008-08-21 17:24:45
Super nem, og smager fantastisk. Har lavet det flere gange når hele den pukkelryggede kommer forbi :)

lottw  -  2007-05-26 17:31:28
jeg lader den brune i en gryde, og tilsætter væde og lader den simre i ca. 1½ time så er den fantastisk mør