Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Sigøjnerschnitzel

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Skinkeschnitzel - SkinkeschnitzlerFedtfattig opskrift

Indsendt :

Sigøjnerschnitzel, billede 4 Sigøjnerschnitzel, billede 1 Sigøjnerschnitzel, billede 2 Sigøjnerschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Paprika
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
    1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Skinkeschnitzel krydres med paprika, salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp, og steges på panden.

Sovs:
Skær peberfugt, og løg i tern. Kom margarine i en gryde, smelt margarine, og kom først paprika, derefter løg og peberfrugt i. Svitses et par min. Tilsæt mel, tomatketchup og bouillonterning og til sidst mælken under let omrøring.

Servering:
Serveres med løse ris eller kartofler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (143 stemmer)

Opskriften er vist 94620 gange,
og udskrevet 3391 gange.


Energi:
KJ total 10980 (2614 kcal)
KJ pr. Pers. 2745 (653 kcal)
Vægt ialt 2488 gram
Vægt pr. Pers. 622 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 441 KJ (105 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Ahmed  -  2013-09-10 07:55:26
Rasmus det med at det trækker væske, når man salter kød inden stegning er en skrøne, der er absolut ingen forskel.

Nina  -  2012-02-29 20:44:25
Wow det smager simpelthen super godt jeg blendede sovsen så ungerne også var med på den :-D så 10 fra os af MUMS

  -  2011-05-18 19:24:13
det er rigtig godt :-) og så med en god salat til ...

Kit  -  2009-08-15 10:33:18
Jeg har tænkt mig at blende sovsen, så den bliver ensartet inden jeg servere den ellers får jeg ikke min familie til at spise den.

jørn  -  2009-01-21 14:17:38
man kan også bruge et glas syltet rød peber ca 165g. drænet

Morsingboen  -  2008-12-01 18:28:16
Hvor meget ketchup skal der i?

Martinel  -  2008-10-27 18:40:54
Nem og velsmagende ret.

  -  2008-07-23 17:36:07
Jeg laver denne ret ofte og den er super god og nem!

lone  -  2008-03-01 16:45:41
Lyder spæændende og skal selv lave det i dag. Har tænkt på ikke at komme bouillonterning i.

Rasmus  -  2007-12-11 08:08:10
Jeg kommer først saltet på når de er stegte, for elders trækker de vædske og bliver kogt istedet for. og så lader jeg margarinen koge op før jeg kommer kødet på.