Svinekamsteg med æble-appelsin kompot

Svinekamsteg med æble-appelsin kompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.svinekamsteg
1 rødt æble
2 appelsiner
1 stortløg
 salt
 peber
1 nellike
1 laurbærblad
20 g.sukker
 
Opskrift:
Kamstegen gnides med salt på (den ridsede) svær og steges i ovnen ca. 50 - 60 min. ved 200 grader. Trækker yderligere 10 min.

Appelsinerne skrælles og skæres i fileter. Æblet skæres i 12-dele og løget deles i to og skæres i fine strimler.

På en pande smeltes sukker med smør, nellike og laurbærblad. Løgene steges gyldne, derefter kommes æbler og appelsinfileter, samt saften af disse. Krydres godt med peber.
Serveres lunt til stegen.

Serveres evt. med små kartofler stegt med timian.





karakterer:
Opskriften er vist 26740 gange,
og udskrevet 617 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-10 10:41:57
"løg i fine strimler" Er det mon det jeg vil kalde halve løgringe?

  -   2008-12-13 13:03:29
Hvorfor er der en oplysning på "stegetemperatur kamsteg" når man ikke kan finde den ved at søge på jeres hjemmeside