Hasselnøddepandekager med portvinssauce

Hasselnøddepandekager med portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
65 g.mel
100 g.smør
2 spsk.yoghurt
2 spsk.hasselnøddeflager
3 dl.mælk eller fløde
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Æg og mel piskes sammen, og det smeltede smør piskes heri. Yoghurt, hasselnøddeflager og sukker tilsættes. Til sidst piskes så meget mælk eller fløde i, at pandekagedejen har den rette flydende konsistens.

Pandekagerne bages på sædvanligvis på en pande i smør.

Portvinen koges ind til 1/3 og sirup tilsættes. Saucen kan eventuelt jævnes med en anelse maizena udrørt i koldt vand. Saucen serveres varm til de varme pandekager.





karakterer:
Opskriften er vist 11966 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-10 16:48:10
mangler opskrift på målene til portvinsaucen !!!