Marinerede grillstegte bovsteaks

Marinerede grillstegte bovsteaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bovsteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bovsteaks, ca. 1.5 cm tykke uden fedtkant
 
 Marinade:
2 spsk.tomatpuré
1 spsk.olie
2 spsk.eddike
0.5 tsk.tørret oregano eller 0.5 spsk. tørret
0.5 tsk.paprika
0.25 tsk.stødt chilipeber
0.5 tsk.peber
1 tsk.sennep
0.5 tsk.sukker
1 dl.vand
1 fedhvidløg
1 tsk.salt
 
 Gul kartoffelsalat:
1 kg.kogte faste kartofler
300 g.løsfrosne majs eller 3 friske kolber
2-3 tomater, gerne gule
 
 Dressing:
3 dl.ymer
1 løg
0.5-1 spsk.karry
0.5 tsk.stødt koriander
1-1.5 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland marinaden i en gryde og kog den under omrøring 8-10 minutter. Hæld den i en skål og afkøl den helt. Læg kødet i og marinér det mindst 30 minutter i køleskab. Vend kødet én gang.

Skær de pillede kartofler i skiver og bland dem med majsen. Hvis majsen er meget grov, gives den først et opkog i letsaltet vand og afkøles. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Bland kartofler og majs i og lad salaten trække, mens kødet grilles. Pynt salaten med tomater lige før servering.

Grillen er først klar, når kullene er grå og alle flammer er væk. Skrab overskydende marinade af bovsteaksene. Læg dem på grillen og giv dem 7-8 minutter på hver side, ca. 15 minutter i alt.





karakterer:
Opskriften er vist 18195 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu