Skinkekoteletter (Cordon Bleu)

Skinkekoteletter (Cordon Bleu), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tyndesvinekoteletter
4 skiverskinke
4 skiverost
4 skivertomat
1 løg
125 g.champignon
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 løg
1 peberfrugt
125 g.champignon
1 dåseflåede tomater
 bouillon (evt. terning)
1 tsk.Balsamicoeddike (kan udelades)
 Oregano
 Timian
 Salt
 peber
 Olivenolie
 
Opskrift:
Koteletterne renses og parres to og to efter størrelse. Bankes flade med håndroden, smøres med et tyndt lag dijonsennep og krydres med salt og peber.

1 skive skinke, ost og tomat lægges mellem koteletterne, som samles og bankes forsigtigt sammen igen med håndroden, kan evt. samles i siden med kødpinde.

Løg og champignon hakkes groft og switses på en pande i olivenolie. Tages til side, hvorefter koteletterne Brunes let på panden, og tages til side.

Løg hakkes fint og klares i en gryde, peberfrugt befries for kerner og ribber og hakkes fint, champignon hakkes fint.

Varm olivenolie i en gryde, klar løget heri og tilsæt peberfrugter og champignon. Svits det hele, tilsæt bouillon og lad det koge ind, tilsæt derefter de hakkede flåede tomater. lad simre i ca 20 minutter, hvorefter der smages til med oregano, timian, salt & peber samt Balsamico eddike.

Saucen hældes i et ildfast fad, de stegte champignon og løg lægges over og koteletterne lægges på toppen.

Steger færdig i 200 grader varm ovn, i ca 20-30 minutter afhængig af koteletternes tykkelse.

Serveres med ris eller frisk pasta, samt et godt brød, evt. et Ciabatta brød eller tilsvarende.





karakterer:
Opskriften er vist 21111 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
spændende og velsmagende