Canadiske spareribs

Canadiske spareribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Oprindelsesland : Canada

CanadaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-12 spareribs
 lidt margarine
 salt
 peber
1-2 løg
3 dl.farin
1.5 dl.eddike
4 dl.tomatketchup
 evt. lidt Engelsk sauce eller soja
Opskrift:
Læg kødstykkerne i et smurt fad, krydr med salt og peber, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 1/2 time.

Skær løget i både.
Rør farin, eddike, tomatketchup og soya sammen.

Hæld løg og farinblanding over kødet og steg det endnu 40-60 min. ved 200 grader til kødet er gennemstegt.

Serveres med ris eller flutes og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 34595 gange,
og udskrevet 997 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-10 16:36:06
Husk at lave 2 gange sovs. Serveret med fløde stuer spinat. Det virker og med små nye aspars kartofler. Mums

  -   2012-01-10 21:02:27
Rigtig lækker. Gjorde stor lykke ved aftensmaden. Jeg var lidt bange for om der var for meget eddike i, så jeg tilsatte lidt ekstra farin. Ungerne var vilde med det! Vi spiste halve bagte kartofler til, hvilket virkede godt.

  -   2011-09-28 13:56:17
hej jeg syndes bare det lyder lækkert og jeg vil så gerne smage noget mad fra canada bla at justin bieber bor der love love love love justin bieber......

  -   2011-02-08 11:11:33
Det er vores yndlings ret her hjemme. Laver dog dobbelt af farin blandingen, så er der nok sovs til risen.

  -   2007-03-26 13:24:12
kan bruges til kyllig skal ikke stege så læng

  -   2007-03-09 16:46:10
super super lækker den er bare HMM PRØV DEN DEN ER VILDT GOD!

  -   2005-01-01 01:01:01
Super mad!

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er kanon, den er nem og lige til at gå til, har aldrig fortrudt...

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder meget lækker. Den vil jeg lave snart.