Fyldte koteletter med ris og rosenkål

Fyldte koteletter med ris og rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 4 Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 1 Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 2 Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 svinekoteletter med ben á 225 g
200 g.champignon i små tern
1 finthakket løg
 salt
 peber
 olie til stegning
4 dl.hønsebouillon
4 tsk.dijonsennep
 maizena
 
400 g.rensede rosenkål
200 g.ris
 
Opskrift:
Der skæres en lomme ind i svinekoteletten. Champignon og løg sauteres let af og afkøles. Fyldes i lommen på koteletten.

Koteletterne steges gyldne på begge sider og steger videre i ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. I samme pande kommes sennep og bouillon og dette koges sammen. Smages til med salt og peber og jævnes med maizena.

De rensede og kogte rosenkål serveres til sammen med de kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 41429 gange,
og udskrevet 780 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-13 12:11:33
smager anderledes men godt kan anbefales

  -   2007-02-10 10:17:41
anderledes men godt