Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thai kyllingebryst

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
2 kyllingebryster eller kyllingestykker
3 snittede forårsløg
1 tsk.hakket frisk ingefær
1 lillehakket rødløg
1 lillesnittet chili
½ dl.olivenolie
3 spsk.soya
1 presset fed hvidløg
3 spsk.riseddike eller sherryeddike
3 spsk.sesamfrø
2 store.salatblade
 salt


Opskrift:

Damp kyllingebrystet i en gryde med lidt vand og salt i ca. 10 minutter. Lad det køle af. Rist sesamfrøene på en varm, tør pande, indtil de bliver gyldne. Lad dem køle af og rør dem sammen med de øvrige ingredienser. Anret kyllingebrystet på salaten, hæld soya-marinaden henover og server.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 29065 gange,
og udskrevet 470 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


BSP  -  2014-08-27 21:49:45
Jeg har lavet opskriften. Jeg har derfor flere spørgsmål. Hvordan skal grøntsagerne snittes, fint eller groft. er de "andre" engritienser også olivenolien. Jeg forstod opskriften, således at jeg blandede alt undtagen kødet. Men hvad servere man til ???????? Der står ydermere det er en hovedret. Smagen var ikke værst, men manglede totalt smagen af Thailand. Jeg giver retten point efter smagen og intet andet og tilføjer, mangelfuldt.