Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Soya-kalkun med ristede svampe og cashewnødder

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuner

Kalkunschnitzel - Schnitzel - SchnitzlerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
 olie, til stegning
 soya
1 bk.østershatte (ell. andre svampe)
½ dl.cashewnødder
1-2 forårsløg, i skrå skiver
1 rød chili
2 dl.jasminris
 evt. Sambal Oelek (rød chilipasta)
 
 


Opskrift:

Del hver schnitzel i to eller tre på langs. Opvarm lidt olie i en wok eller på en stor pande og steg kødet fint gyldenbrunt. Tilsæt et par spsk soya og lad kødet optage det. Tag kødet op og hold det varmt. Snit østershattene i strimler og steg dem i wokken sammen med forårsløg og fintsnittet chili. Når svampene har taget farve, tilsættes lidt soya. Til allersidst tilsættes nødderne, som blot lige skal ristes. Blandingen serveres til kalkunkødet, sammen med jasminris, som er kogt efter anvisningen på emballagen. Byd fx lidt chilipasta (Sambal Oelek) til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8285 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu