Rabarberkompot

Rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarberkompot, billede 4 Rabarberkompot, billede 1 Rabarberkompot, billede 2 Rabarberkompot, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Rabarber, renset vægt
75 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Skær rabarberne i skiver, blandes med rørsukker og varmes forsigtigt under låg til rabarberne er møre 6-8 min.





karakterer:
Opskriften er vist 320189 gange,
og udskrevet 3902 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1489 (354 kcal)
KJ pr. Pers. 372 (88 kcal)
Vægt ialt 275 gram
Vægt pr. Pers. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 541 KJ (128 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 32.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-18 19:52:18
Her er en nem rabarberkompot, der specielt egner sig til kødretter, ex. Grydestegt kylling med skilt sauce, eller en fornem kalvekotelet: ½ kg rabarber, 150 g sukker, ½ tsk. stødt nelliker. -skær rabarberne i småstykker, lægges lagvis i et smurt ildfast fad med sukker og nelliker mellem lagene. dækkes til og stil dem i en 250° varm ovn i 10 min. (det kan godt betale sig at lave en stor portion, de holder sig glimrende i køleskabet. hvis de skal stå mere end 14 dag tilsættes lidt atamon). Sukkermængden kan reguleres efter rabarbernes surhedsgrad.

  -   2013-07-11 22:05:06
Det er en dejlig kompot og specielt at bruge vanilla i opskriften. Mie amerikanske venner love it

  -   2008-05-23 11:06:55
super hvis man tilsætter lidt vanille