Rugkiks

Rugkiks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rugmel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1.25 dl.fløde
125 g.usaltet svinefedt eller andet fedtstof
 
Opskrift:
Tørdelene blandes sammen. Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med fløde. Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform. Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme. Kommen kan stødes og æltes i dejen eller strøs på kiksene.





karakterer:
Opskriften er vist 19299 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-13 18:20:14
Bagetemperatur: Jævn varme = 190-170 grader C (se teknik\ ovntemperatur). Bagetid: Til de er ensartede lysebrune.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det kunne være meget rart hvis der stod bagetemperatur og bagetid