Marcipan-kirsebærguf

Marcipan-kirsebærguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Ren rå marcipan
1 dl.syltede kirsebær
1 spsk.kirsebærlikør eller anden frugtlikør eller brændevin
150 g.hvid chokolade
 
Opskrift:
Lad den halve dl. kirsebær dryppe totalt af, og dup dem tørre med køkkenrulle. Lad også resten dryppe af og hak dem groft.

Ælt de hakkede kirsebær grundigt ind i marcipanen, og tilsæt likøren lidt ad gangen, så massen ikke bliver for våd. Trilles til en pølse, der deles i 20 lige store stykker. Stilles i køleskab, mens chokoladen smeltes over vandbad. Stykkerne trilles til kugler der trykkes let flade og dyppes i hvid chokolade. Lægges på bagepapir til afkøling og pyntes straks med de afduppede kirsebær.





karakterer:
Opskriften er vist 17926 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu