Kinesisk sur sød sovs

Kinesisk sur sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 det hvide af 1 porre skåret i tynde skiver
2 stilkefinthakkede bladselleri
1 fedhakket hvidløg
1 spsk.maizena
½ frugtblanding fra dåse
1 dl.mandelolie
1 spsk.ingefærsirup
2 småstykker presset ingefærrod
1 lille drys kryddernellikepulver
 salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Sauter grøntsager og hvidløg i olie. Tag grøntsagerne fra og gem dem evt. til en suppe.

Hæld alle de øvrige ingredienser undtagen frugtblandingen og maizenaen i en gryde. Lad dem koge i 10 minutter. Tilsæt den udrørte maizena. Tilsæt den afdryppede frugtblanding sammen med nogle skefulde af saften fra dåsen.

Varm forsigtigt sovsen igennem før servering.

Tips:

Velegnet til kylling og svinekød





karakterer:
Opskriften er vist 45982 gange,
og udskrevet 743 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-02 13:01:12
Har den rød farve, eller er den lys?

  -   2010-11-20 16:18:27
den må kunne laves nemmere

  -   2005-01-01 01:01:01
Har smagt. Nem at lave. Passer til stort set alt mad.