Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Carbonader

Antal: 4 Pers.

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsIndsendt :

Carbonader, billede 4 Carbonader, billede 1 Carbonader, billede 2 Carbonader, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
650 g.hakket svinekød
0.25 bdt.finthakket purløg
0.25 bdt.finthakket persille
0.25 bdt.finthakket løvstikke
2 æg
2 spsk.hvedemel
12 spsk.mælk
 salt
 peber
12 skiverbacon i skiver
 
 Stegning:
 smør
 


Opskrift:

Kødet røres med krydderurter, æg, mel, mælk, salt og peber. Form farsen til 12 karbonader, som ombindes med en skive bacon. Brun karbonaderne i smør på en stegepande og sæt dem herefter i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 10-12 min Lad karbonaderne hvile i 3 min inden de serveres.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 60768 gange,
og udskrevet 1188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Alexander  -  2014-08-15 15:24:23
Peberen skal helst på bagefter, peber kan ikke klare så høj varme. :)

Nanna O.  -  2012-01-26 17:53:33
HEJ :-D staves carbonader ikke mmed k?:P

Mikael  -  2009-09-07 19:00:53
Bosidende i London; Det er en fornoejelse at bruge jeres opskrifter. Det giver mig muligheden til at intrukserer dansk mad ( som vor mor lavede den) til min familie. Tusinde tak PS: De er min erfaring at Vibeke har ret. 15 - 20 min. i ovnen er superb

Vibeke  -  2007-04-18 07:25:03
Karbonaderne skal have 15-20 min i ovnen istedet for de 10-12 min.