Kylling i asparges 02

Kylling i asparges 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling (1200 g)
1 dåseasparges
1 gulerod
 toppen af en porre
2 laurbærblade
10 peberkorn
 salt
 evt. 2.5 dl creme fraiche
 hvedemel
 margarine
 estragon
3 spsk.Dijonsennep
 
Opskrift:
Kog kyllingen med toppen af porren, guleroden, peberkorn salt og laurbærblade i 45 minutter sammen med indmaden (husk at skylle kråsen). Se om kyllingen er mør ved at trække i vingespidsen. Falder denne af uden modstand er den ok.

Si suppen. Fjern kødet fra benene og smid skindet væk. Skær kødet i mindre stykker. Lav en opbagning at margarine og 2 T mel. Tilsæt langsom suppe under omrøring brug ca. 3/4l. Tilsæt Dijon sennep (husk at smage mellem skefuldene). Tilsæt lidt estragon. Tilsæt evt. creme fraiche. Tilsæt kylling og afvandede asparges. Smag til med sennep, salt og peber.

Server ris til. Benyt evt. f.eks. tiloversbleven suppe efter opskriften "kylling suppe".





karakterer:
Opskriften er vist 30534 gange,
og udskrevet 634 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-22 15:01:56
Tak for jeres skønne opskrifter. Denne opskrift er jo en ddejlig klassiker, med et lille pift af estragon & dijonsennep. Det smager skønt og så er der også en lækker suppe tilovers, til en anden god gang. Mvh. Eileen Jacobsen