Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pitabrød med oksefyld

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsFedtfattig opskrift

Indsendt :

Pitabrød med oksefyld, billede 4 Pitabrød med oksefyld, billede 1 Pitabrød med oksefyld, billede 2 Pitabrød med oksefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 pose Krydderimiks
1 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
200 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
200 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
75 gram Revet ost, mozzarella 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
3 dl. Kvark 1% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Pitabrød En pakke købte pitabrød indeholder gerne 12 stk og vejer samlet 800 gram.

Ca 67 gram pr. pitabrød.
    En pakke købte pitabrød indeholder gerne 12 stk og vejer samlet 800 gram.

Ca 67 gram pr. pitabrød.


Opskrift:

Brun kødet på en tør pande, tilsæt krydderiblandingen og lidt vand og lad det simre under låg for svag varme i ca. 10-15 minutter.

Grønsagerne renses og anrettes i hver sin skål.
Ost og gaio anrettes på samme måde.

Servers med lune pitabrød



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (401 stemmer)

Opskriften er vist 118520 gange,
og udskrevet 2726 gange.


Energi:
KJ total 12323 (2934 kcal)
KJ pr. Pers. 3080 (733 kcal)
Vægt ialt 2811 gram
Vægt pr. Pers. 702 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Laura  -  2015-05-23 12:40:34
Det smager godt og er nemt at lave for en 19 årig studerende kan anbefales meget

Michael  -  2011-06-21 16:27:38
Hej Allesammen.... Ku vi ikke slippe for opskrifter med "1 pose Krydderimiks" eller "1 pose Italiens krydderi".... Er det så svært at skrive ingredienserne...???

benthe  -  2011-04-08 16:32:38
En god fyld til pitabrød og som pizzafyld: 1 kg Oksefars, 500 gr. revne gullerødder, 500 gr. hakkede løg, lidt engelsk sauce, 6 fed hvidløg og 1 dåse koncentreret tomatpure- så er der også til fryseren, til næste gang du har lyst til pizza. Skal selvf. også ost og hvad man ellers har lyst til ovenpå, og salat osv. til pitabrød.

  -  2011-01-17 21:16:35
prøv Coops pitabrød på frost.... De bedste der findes

Helle!!!  -  2009-07-05 19:29:11
Istedet for ovennævnte smager det kanon godt at brune oksekød med hvidløg og løg og bruge det sammen med den salat man ønsker i sin pitabrøb

Marie'  -  2008-12-22 17:49:18
Hej, Hvordan laver man selve brødet?? hvis nu man vil have hjembagt pitabrød og ikke købt.

Erfaren diabetiker  -  2008-11-19 19:51:28
Brug fuldkornspitabrød - det er bedst for blodsukkeret.

Per  -  2008-05-25 19:31:40
Vi brugte et krydderimix fra Santa Maria som heder Bifteki.