Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hummersuppe med rejer og urter

Antal: 4 Pers.

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Hummer

HummersuppeIndsendt :

Hummersuppe med rejer og urter, billede 4 Hummersuppe med rejer og urter, billede 1 Hummersuppe med rejer og urter, billede 2 Hummersuppe med rejer og urter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pk.hummersuppe (2x400 g.)
150 g.store rejer
75 g.snittet spinat
½ snittet porre
½ snittet grøn peber
 hakket frisk basilikum, timian, estragon og purløg
2 grønne asparges
 saften af ½ citron
1 spsk.fløde 13%
4 spsk.kvark 1%
 cognac
 
 Pynt:
 dild og agurkestrimler
 


Tilbehør:
Brød
Opskrift:

Suppen tøes op, fløden piskes i, og det koges igennem og smages til med salt og peber.

Rejer, fintsnittes spinat, porre, grøn peber, krydderurter, asparges og citronsaft tilsættes og smages til med cognac, hvorefter suppen afkøles.

Den serveres kold med en spiseskefuld kvark og pyntes med dild og agurkestrimler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 31894 gange,
og udskrevet 568 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2012-12-31 13:01:23
Til pynt 2-3 store tigerrejer med eller uden hoved på en meget varm pande med en smule salt og folie over panden i 60 til 75 sekunder, MÅ IKKE VENDES.Er tigerrejerne uden hoved skal der en smule olie på panden. Hovederne indeholder nok saft/smørelse til stegning, dertil lidt frisk basilikum som afslutning.

Emilie  -  2009-12-13 17:08:09
super lækre, kunne leve af denne suppe!!!

  -  0000-00-00 00:00:00
Hummerhaler+Varm

Leif Jørgensen - Ældresagen  -  0000-00-00 00:00:00
31. personer syntes, Pragtfuld