Sparribs

Sparribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.Heinz ketchup
4 spsk.Brun farin
4 spsk.hvid eddike
4 spsk.Worcestershire sauce
 dl.skalotteløg, finthakket
0.5 tsk.tabasco
 salt
 peber
2 kg.spareribs
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 200 grader. Kom alle ingredienserne til saucen i en gryde og bring dem langsomt i kog under stadig omrøring. Lad saucen simre i 5 minutter, indtil skalotteløgene er bløde.

Læg spareribs med kødsiden opad på risten i en bradepande. drys med salt og peber og pensl med saucen. sæt dem i ovnen og sted gem 1 ½ time, idet der pensles med sauce hvert kvarter.

Tips:

Saucen er en grundopskrift, som kan drejes i en anden retning ved at tilføje andre ingredienser. Eddiken kan f.eks. udskiftes med citronsaft eller man kan gøre den orientalsk ved at tilføje mørk sesamolie, finthakket, frisk ingefær og soya sauce. Den kunne drejes i en italiensk retning ved at tilsætte tomatpasta, hvidløg og oregano.





karakterer:
Opskriften er vist 18489 gange,
og udskrevet 539 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-08 09:47:26
det smager fantastisk glæder mig til at den orintalske og den italienske