Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Citrongræssuppe

Antal:

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Rejer

Tigerrejer, råOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
175-225 g.store friske rejer (kinarejer)
2 spsk.vegetabilsk olie
6 ¼ dl.lys fiskefond/fiskebouillon
2 tykke stilke citrongræs, finthakkede
3 spsk.limesaft
1 spsk.fiskesauce
3 kaffir limeblade, hakkede
½ frisk rød chilipeber, befriet for frø og skåret i tynde skiver
½ frisk grøn chilipeber, befriet for frø og skåret i tynde skiver
½ tsk.knust palmesukker
 korianderblade til pynt
 


Opskrift:

Pil rejerne, og fjern den mørke åre på bagsiden. Gem rejerne.

Varm olie op i en wok, kom rejeskallerne i og steg under omrøring indimellem, til de har skiftetfarve. Rør fonden i, bring det i kog, og lad det simre 20 minutter. Si fonden, og hæld den tilbage i wokken, kasser skallerne. Tilsæt citrongræs, limesaft, fiskesauce, limeblade, chilipeber og sukker. Lad det simre i 2 minutter.

Tilsæt rejer, og hold det lige under kogepunktet i 2-3 minutter, til rejerne er kogte. Server i varme skåle pyntet med korianderblade.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 17218 gange,
og udskrevet 301 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Ea  -  2007-01-24 16:05:22
Ups. Der står også at det er thailandsk!!Hm.. Men for øvrigt rigtig lækkert;)

jasmin  -  0000-00-00 00:00:00
jeg er far thailand og det her er godt nok thai mad sååå sorry...