Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Skipperlobescoves

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Skært oksekødIndsendt :


Ingredienser:
1,2 kg.skært oksekød
2 kg.melede kartofler
1 storthakket løg
4 laurbærblade
 lidt sort, hel peber indbundet i et stykke gaze
 salt
 oksebouillon
 


Opskrift:

Kødet skæres i kvadrater på ca. 1 1/2 cm og får et opkog i vand, 5-10 min. Tag det op i en sigte og skyl det af.

Kødet sættes derefter over at koge i bouillon, kom løg, laurbærblade, peber og lidt salt ved. Bring det i kog og skum suppen. Der skal være så meget bouillon, at kødet er godt dækket. Læg låg på gryden og lad det stå for svagt blus i ca. 1 1/2 time.


Kartoflerne skrælles og skæres i tern, kom dem i gryden efter 1 1/2 time. Lad dem koge ud så retten jævnes. Smag til med salt og peber.

Lav smørtern og vend dem i fintklippet purløg. Retten kommes i et varmt fad og smørtern fordeles hen over.

Server rødbeder og rugbrød til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12526 gange,
og udskrevet 541 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


palmqvist2000  -  2007-10-08 10:27:31
Giv retten et drys purløg, når den serveres.