Gulerodspate 02

Gulerodspate 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stortløg
4 storegulerødder
2 spsk.olivenolie
2 dl.creme fraiche
3 æg
 timian el. 1 bdt. frisk persille
3 spsk.tamari
 havsalt
2 tomater
 
Opskrift:
Grøntsagerne rengøres. Løget snittes i små tern og svitses glasklare i olien. Gulerødderne rives fint, svitses sammen med løget nogle få min. Gryden tages af varmen. Æg og creme fraiche piskes let sammen og røres i grøntsagerne. Krydderier røres i blandingen, som smages til med havsalt. Blandingen hældes i et ovnfast fad og tynde skiver af tomater lægges ovenpå og trykkes let ned i pâteen. Pâteen bages ved 180 C i ca. 45-60 min. Kan serveres med karry stegte ananasringe og ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12465 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu