Romsnegle 02

Romsnegle 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
1 portionwienerbrødsdej
 
 Fyld:
100 g.smør
75 g.sukker
2 tsk.stødt kanel
2 dl.rosiner
 
 Pynt:
100 g.flormelis
2-3 tsk.rom
 
Opskrift:
Rul dejen ud på melet bord i en aflang plade ca. 20x40 cm.

Rør fyldet sammen og smør det på, men ikke helt ud til kanten. Drys rosiner på, og rul den sammen.

Skæres i 1 ½ cm stykker og sættes på plade med bagepapir. Tryk sneglene lidt flade og rosinerne ind i dejen. Hæver, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.

Bages på næstnederste rille ved 225 grader C. i 15-20 min. Rør flormelis med rom og fordel det i snegleform på kagerne.





karakterer:
Opskriften er vist 20219 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det håber jeg da bliver en god opskrift til min kogebog