Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pølsebrød (Hotdogbrød)

Antal:
stk. 20 stk.
Ret : Brød boller og kiks

Hovedingrediens : Mel

HvedemelIndsendt :

Pølsebrød (Hotdogbrød), billede 4 Pølsebrød (Hotdogbrød), billede 1 Pølsebrød (Hotdogbrød), billede 2 Pølsebrød (Hotdogbrød), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Gær
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram



Opskrift:

Smuldr gæren i dejfadet. Varm vandet/mælken, til det er håndvarmt og rør gæren ud i lidt af det. Tilsæt resten samt salt og mel. Ælt dejen grundigt og lad den derefter hvile i dejfadet i 10 minutter.

Hæld den ud på bagebordet og ælt den i yderligere nogle minutter.

Skær dejen i 20 stykker som rulles til pølser. Læg pølserne i en bradepande med bagepapir i bunden. Hæver til dobbelt størrelse ca. 45 minutter.

Bages på næstøverste rille i 13-15 minutter ved 250 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (487 stemmer)

Opskriften er vist 269256 gange,
og udskrevet 8886 gange.


Energi:
KJ total 12576 (2994 kcal)
KJ pr. stk. 628 (149 kcal)
Vægt ialt 1346 gram
Vægt pr. stk. 67 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 934 KJ (222 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 43.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Carsten við Sandá Thomsen  -  2017-01-12 16:29:17
Hvis æstetikken skal være med den glimrende smag, så slå de små pølsehorn op på samme måde som franskbrød. Ellers kan de forekomme ret ujævne ved bare at rulle :-) Ellers glimrende opskrift.

Grete, Tranum  -  2016-06-14 16:50:10
Det er lige sådan rigtige pølsebrød skal smage, jeg har savnet den smag hos pølsemanden,sånu kan jeg bage dem selv, og d er bare super.

Richard Johansen  -  2016-05-11 22:57:06
250 grader, er det ikke lige i overkanten ?

Louise   -  2016-01-23 13:36:47
Hvor mange gram laver i jeres pølsehorn på?

Brød elsker  -  2015-07-16 17:59:23
Virkelig lækre brød der kommer😘😚

Husmoren  -  2015-06-24 20:32:48
Rigtig fin opskrift, jeg brugte vand, ikke mælk. Og lavede kun 16 brød, så blev de tilpas store. Bagte dem i et kvarter på alm ovn, ikke varm luft.

Jeanet 30/04-15  -  2015-04-30 19:19:44
Mums de er gode. Jeg penslede dem med æg og kom lidt sesam på. De er rigtig gode.

TA  -  2015-01-15 16:43:06
Vild goe ☺️Har kommet rug fuldkornsmel, havregryn og alm hvedemel.... 👍perfekt combi ... Dejen er nem...

Mona Lise Damkjær  -  2014-05-01 10:30:21
Jeg har doblet opskriften og delt melmængden i 3, så det blev lige dele hvedemel, sigtemel og fuldkornsmel. Det var med godresultat :D

Therese  -  2013-08-21 11:16:32
Fantastisk opskrift! Herhjemme bruges denne opskrift til næsten alt bagværk. Kun små ændringer alt efter hvad der skal laves. Dejen er perfekt til pølsehorn, og boller. Plejer at bruge mælk istedet for vand, når det er boller.

  -  2013-07-07 19:12:49
Ca. 10% mere mel så er den i hus ;-)

Anonym   -  2013-03-07 09:19:04
Jeg synes de ser gode ud, og prøvede. De VAR HELT FANTASTISKE!

Jette  -  2013-01-02 12:58:16
Hvorfor har de kun fået 6 i karakter? De er da gode!!

Kirsten K. Larsen  -  2012-08-30 20:51:26
Jeg har kombineret de forskellige kommentarer, og fået nogle fantastiske pølsebrød:) Tog 3 dl havregryn = 125 g. Dertil 150 g. groft rugmel og de resterende 625 g. hvedemel, så der ialt er 900 g. De bedste pølsebrød jeg har smagt:)

Sabrina  -  2012-05-07 21:25:22
De blev rigtig gode. Da de først kom ud af ovnen var de hårde ovenpå, men efter nogle minutter blev de bløde. Jeg brugte kun ca. 800 gram mel. Jeg brugte mellem 3 og 4 tsk salt!! Dem her laver jeg igen.

  -  2011-09-08 12:35:34
En super god opskrift. Skift 100 gram mel ud med 100 gram rugmel, det giver lidt mere fylde.

Mille  -  2011-07-06 14:42:28
Altså skal olien i dejen??

  -  2011-07-05 17:48:33
De er perfekte...tak for en dejlig nem og lækker opskrift!

  -  2011-04-05 15:43:26
det er nogle rigtige gode brød og de er nemme at lave

Ellen Sofie  -  2011-02-09 10:34:36
Så har jeg også bagt denne opskrift, og de er bare lækre. Jeg har brugt hvedemel fra de 5 Gaarde. De ser lidt grove ud, men smagen er som alm. hvedemel.

  -  2011-02-04 12:55:53
de smager da ikke surt!!? De er fine. :-)

  -  2009-12-10 09:00:08
Det er perfekt :)og super nemt selvom det smager ret surt

ghita  -  2009-09-17 13:20:33
Vi synes det er en dejlig opskrift :)

Tina  -  2009-09-02 11:23:11
kan de fryses?

Linda  -  2009-08-18 19:34:13
Rigtige gode til pølsehorn og som almindelige boller med birkes. Jeg brugte 2 1/2 del havregryn og 600 gram mel + det løse.

Bjarke Wolf  -  2009-08-10 10:39:59
Dejlig men opskrift, brugte dog speltmel og havregryn + et meget fint revent æble (Kan ikke smages,men giver en super konsistens)+ satte en bakke med vand nederes i ovenen for at de ikke skulle blive tørre. Hilsen Bjarke

Per  -  2009-04-04 10:57:59
De blev lidt smalle måske man skulle nøjes med 18 brød. bradepanden måler 33x38 cm.

tudse  -  2009-03-11 20:45:27
Det er nogle rigtig gode pølsebrød. Kanon opskrift. :-) (og super nem)

maria  -  2009-02-27 11:12:03
go´og nem opskrift. Jeg kom 1dl. rugmel i, så de blev lidt grovere.

mama mimi  -  2008-12-01 05:52:58
Det er god opskrift,det er nemt at lave.smage rigtit god.

Frede  -  2008-02-07 18:15:25
Super gode, jeg tilføjede lige 3 dl. havregryn.

-  -  2007-06-15 14:40:21
de smager godt. det er en god opskrift