Sandwich med fiskesalat og asparges

Sandwich med fiskesalat og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Sandwich

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.fisk i filet, f.eks. rødspætte
250 g.grønne asparges
0.5 dl.creme fraiche 18%
 
8 skiverhvedebrød
2 tomater
1 spsk.fintklippet purløg
 
 
 
Opskrift:
Bræk det nederste af aspargesene. Skær hovederne fra og resten i stykker på 1/2 cm.

Hæld 1/2 dl vand i en mellemstor gryde, og bring det i kog. Læg fiskefileterne i, krydr med salt, og damp dem møre ca. 5 minutter under låg. Tag fisken op med en hulske, og lad den dampe af på køkkenbordet. Kom aspargesstykker og -hoveder i gryden, og kog dem 2 minutter under låg. Lad dem dryppe af i en si.

Fjern evt. det hvide skind på fiskefileterne, mos fiskekødet med en gaffel i en skål, rør creme fraiche og asparges i. Smag til med salt og peber.

Skær tomaterne i skiver. Kom fiskesalat, purløg og tomatskiver mellem to brødskiver.

Sæt straks fiskesalaten i køleskabet, hvis den ikke skal spises med det samme. Salaten kan gemmes 1-2 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 12384 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu