Svinefillet i mild senneps sauce

Svinefillet i mild senneps sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.svinefilet
0.5 tsk.salt
 kværnet sort peber
2 spsk.smør
½ dl.cognac
 
1 dl.grønsagsfond
3 dl.cremefraiche
1 fedhvidløg, presset
4-5 spsk.fransk sennep
½ dl.hakket persille
1 spsk.hakket karse
 
Opskrift:
Puds fileterne og skær kødet i skiver. Hak løgene, persillen og karsen. Mål cognacen op.

Varm en pande godt op og brun smørret. Læg kødet i og brun det hurtigt på høj varme. Sluk for blusset, tilsæt cognacen og tænd straks for blusset igen (Eller bare fjern panden fra blusset) Når cognacen er brændt ud, krydder med nymalet peber.

Tilsæt creme fraiche og kog op. kog grønsagsfonden og tilsæt den pressede hvidløg. Rør rundt og smag til med salt. Lad alt småkoge et par minutter. Smag til sidst filetsovsen til med sennep og de hakkede urter. Rund af med 1spsk. koldt smør.

Serveres med Kogte ris eller kartoffelmos samt salat på separate tallerkener.





karakterer:
Opskriften er vist 12642 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu