Svinemørbrad med gorgonzola

Svinemørbrad med gorgonzola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storsvinemørbrad
 smør
 salt
 peber
4 dl.fløde
50 g.gorgonzola
50 g.Mozzarellaost
1 tsk.maizena
1 spsk.vand
2 spsk.cognac
 
 tilbehør:
 pasta
 valnødder
 stegte tomatskiver
 
Opskrift:
Brun mørbraden, krydr med salt og peber og steg den 15 - 20 min. Rør gorgonzolaen ud i lidt fløde. Blandingen i en tykbundet gryde og tilsæt resten af fløden samt den revne mozzarella. Varm igennem under piskning (jævn evt. med maizena udrørt i vand). Smag saucen til med salt, peber og cognac. Anret pasta, fine mørbradskiver og stegte tomater med saucen over samt ristede valnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 20101 gange,
og udskrevet 592 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu