Mørbradbøf med sesam

Mørbradbøf med sesam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
425 g.mørbrad
100 g.smør eller margarine
 salt
 peber
0.5 dl.sesam
600 g.kartofler
2 porrer
25 g.smør
1 dl.mælk
 
 Salat:
300 g.rødkål
3 cox Orange æbler
0.5 dl.solsikkeolie
0.5 dl.citronsaft
 
Opskrift:
Afpuds mørbraden og skær den i 8 stykker, som bankes let med håndroden. Krydr med salt og peber og vend dem i sesam.

Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem i 20 min uden salt. Rens porrerne og skær dem i ringe på skrå. Skyl dem og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med en el-pisker. Tilsæt smør og mælk og smag til med salt. Hæld vandet fra porrerne og vend dem forsigtigt i mosen.

Brun mørbradbøfferne i halvdelen af den meget varme margarine og skru ned til svagt blus. Steg dem 3 min på hver side. Anret kartoffelmosen på et varmt fad og garner med bøfferne. Smelt resten af margarinen i fedtstoffet fra stegningen til det er smukt gyldent, og server det til bøfferne.

Skær rødkålen i tynde strimler og bland den med groft revne æbler. Rør olie og citronsaft sammen og vend salaten dressingen.





karakterer:
Opskriften er vist 11418 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu