Mørbrad i fad 02

Mørbrad i fad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.svinemørbrad
0.5 dl.olivenolie
25 g.smør
250 g.aubergine
100 g.friske champignoner
2 fedhvidløg
3 dl.tomatsaft
 grøn salat
 salatløg
 sort og/eller grønne oliven
 
 
 
Opskrift:
Skær mørbraden i 8 stykker, efter den er afpudset. Bank dem let med håndryggen og krydr dem på begge sider med salt og peber.

Skær auberginen i tynde skiver og drys dem med salt på begge sider. Lad dem trække i 15 min. Skyl derefter saltet af og dup dem tørre.

Skær roden af champignonerne, læg dem i et dørslag og skyl dem godt. Del dem ud til kvarte.

Varm smør og olie og brun mørbraderne godt. Tag dem over på et fad og rist champignonerne i samme fedtstof ved stærk varme. Tag dem af og rist til sidst aubergineskiverne.

Kog panden af med citronsaften og læg bøfferne ned i saucen. Pres hvidløg på og lad retten simre i 20 min.

Server med kartoffelmos og giv grøn salat til med løg, oliven samt en let dressing.

Hertil passer en tør hvidvin eller øl.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbrad i fad

karakterer:
Opskriften er vist 37728 gange,
og udskrevet 511 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-18 10:00:09
Retten lyder spændende. Kan nogen fortælle mig om det skal være tomat- eller citronsaft. Der er fejl i opskriften.