Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hvidløgsmørbrad

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad HelFedtfattig opskrift

Indsendt :

Hvidløgsmørbrad, billede 4 Hvidløgsmørbrad, billede 1 Hvidløgsmørbrad, billede 2 Hvidløgsmørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor eller 2 små svinemørbrader
2 fedhvidløg
1 håndfuldpersille
 salt
 peber
 Bomuldsnor
 


Opskrift:

Puds mørbraden af og skær en rille ned langs mørbraden, uden at skære igennem. Fordel salt, peber, knust hvidløg og hakket persille i åbningen, og bind mørbraden sammen igen med bomuldsnor.

Steg mørbraden ved jævn varme et par min. på alle sider.

Mørbraden steges færdig i ovnen ved ca. 200 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter.

Serveres med ovnbagte kartofler og kogte grønsager efter eget valg.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (154 stemmer)

Opskriften er vist 93004 gange,
og udskrevet 3294 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Gitte P-B  -  2012-11-21 21:52:16
Vi pressede en halv citron over fyldet, inden vi snørede den sammen. Det blev super godt. Valgte at putte den i en stegepose, inden den kom i ovnen. Den blev både mør og saftig.

Inge V.  -  2011-05-03 12:56:06
Prøvede opskriften med fetaost. Den varme fetaost faldt ikke lige i familiens smag. Næste gang følger vi den originale opskrift, for køddet blev rigtig lækkert og kombinationen af persille og hvidløg er så god.

  -  2009-07-09 13:58:04
Må indrømme at jeg blev lidt skuffet over retten. Hvidløgen er for krads... Ikke en god ret for efter min smag

kallepik  -  2008-12-08 16:05:01
kanon ret smager godt især med feta

  -  2008-05-07 18:26:03
er rigtig lækkert,den ide med fetaen gav lige det sidste.Er helt sikkert en ret vi vender tilbage til ind imellem. Hanne

Jens  -  2007-08-29 10:24:50
Har prøvet den. Den er fantastisk. Prøv at lægge lidt feta-ost ned i den, det er bare godt.

hej  -  2007-03-27 17:13:55
jeg giver nu ikke mine kartofler mere end 30 - 35 min

Per G.  -  2007-03-26 00:09:24
60 minutter - er det ikke i overkanten :-?)

Per  -  2007-03-11 11:36:15
Ovnstegte kartofer: Kartofler skrælles og skæres i både, vendes med lidt olie og krydderurter efter smag f.eks oregano, basilikum eller timian, lægges i bradepande på bagepapir og steger i ovn ved 200 grader ca. 60 minutter.

Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder virkelig lækkert... helt sikkert det jeg serverer i morgen til Sankt Hans

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god