Mexicansk entrecôte med guacamole og gratinerede nachos

Mexicansk entrecôte med guacamole og gratinerede nachos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 entrecôte á 180 g
1 tsk.mexicansk grillkrydderi
2 modne avocado
1 lime, saften heraf
½ pottekoriander, finthakket
1 fedhvidløg, finthakket
100 g.mozzarella
1 ps.nachos (250 g)
 salt
 peber
 olie til stegning
 
Opskrift:
Avocado skrælles og stenen fjernes. Kødet moses med en gaffel sammen med koriander, hvidløg og limesaft. Smages til med salt og peber. Entrecôte vendes i lidt olie som er rørt op med grillkrydderiet. Steges på tør pande ca. 3-4 min på hver side. Stilles til side et lunt sted for at trække yderligere 6 min. Nachos fordeles på ildfast fad og drysses med osten. Gratineres i ovnen til osten er gyldenbrun.





karakterer:
Opskriften er vist 22700 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu