Rustik farsbrød med dampet broccoli og pastasløjfer

Rustik farsbrød med dampet broccoli og pastasløjfer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød eller kalvekød
2 rødløg - i skiver
2 fedhvidløg - i skiver
 markchampignon, alt efter størrelsen, i skiver
 havsalt
 friskkværnet peber
2 dl.revet 10+ (6-7%) danbo
 et stykke bagepapir
 
 Tilbehør :
500 g.broccoli
400 g.pastasløjfer - evt. fuldkornspasta
 
Opskrift:
Bland kødet med løg, hvidløg, ost og champignon, rustikt eller mere ensartet. Form farsbrødet med bagepapir og læg det i ildfast fad. Bag det først 20 minutter ved. 190 grader. Hæld væsken fra og bag videre ca. 10-15 minutter. Hæld igen fedtet fra inden servering.

Damp broccoli og kog pasta i letsaltet vand.





karakterer:
Opskriften er vist 12829 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-03 11:38:13
ikke lige min smag