Svampepaneret Limousine Tykstegsbøf

Svampepaneret Limousine Tykstegsbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsbøf

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tykstegsbøffer (à ca. 200 g)
 fedtstof til stegning
150 g.shi take svampe, portobello svampe og champignon skåret i små tern
1 dl.fløde
30 g.rasp
 
 Pommes:
100 g.smør
500 g.kartofler skåret i meget tynde skiver
1 grofthakket løg
0.5 tsk.salt
 folie cocotteform
 
 Dijonsky:
150 g.hakkede skalotteløg
1 porre skåret i skiver
2 gulerødder skåret i skiver
6 fedhakket hvidløg
10 g.sennepsfrø
 olie
2 tsk.Dijonsennep
1 l.kraftig hønsefond eller bouillon
½ dl.fløde
100 g.koldt smør
 
Opskrift:
Bøfferne brunes af i fedtstof på en pande.

Svampene ristes i olie. Fløden hældes ved og koges ind til det halve. Panaden afkøles og rasp røres i. Blandingen smøres oven på bøffen, som steges færdig i ovnen ved ca. 200°C i 4-5 minutter. Lad bøfferne hvile minimum 10 minutter efter stegning.

Pommes Anna:
Smørret smeltes og kartofler, løg og salt vendes i. En folie cocotteform smøres og blandingen presses hårdt ned i. Formen stilles i en 200°C varm ovn og bages i 20-30 minutter til kartoflerne er møre.

Mild Dijonsky:
Skalotteløg, porrer, gulerødder, hvidløg og sennepsfrø ristes i olie. Dijon sennep tilsættes sammen med hønsefonden og suppen koges ind til 1/4. Fløde og smør piskes i saucen umiddelbart inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 18581 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu