Blinis med løgrom

Blinis med løgrom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Løgrom, stenbiderrogn
2.5 dl.cremefraiche 18%
1 stk.rødløg
 
 Blinis:
25 g.gær
 dl.lunkent vand
 dl.lunkent mælk
100 g.boghvedemel
100 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 stk.æg
50 g.smeltet smør
 
Opskrift:
Opløs gæren i vandet og mælken. Rør boghvedemel i og lad dejen hæve en halv times tid. Tilsæt hvedemel, salt, sukker, æggeblommer og smeltet smør og rør til dejen er lind. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Bag dem som små klatkager på en varm pande.

Serveres med dild, cherrytomater, citronbåde og evt. salatblade.

Tips:

Til Blinis kan der foruden løgrom/stenbiderrogn f.eks. serveres røget eller fersk laks, lakserogn, rejer





karakterer:
Opskriften er vist 49474 gange,
og udskrevet 1794 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-09 16:07:53
Helt fantastisk til stenbidderrogn, rødløg og creme fraiche! Det er min favorit ret - Altså livret, og jeg er kun 12 år!.. :-)

  -   2010-02-19 21:50:49
Rigtigt god og supernem opskrift. Smager fantastisk - men der blver MANGE blinis. Jeg lavede til 5 voksne og 3 børn til forret og der var rigeligt (ca. 4 blinis til hver).

  -   2005-01-01 01:01:01
løgrom er en almindelig "forvanskning" af løjerogn. Fisken, Alburnus alburnus har særdeles velsmagende rogn, men har ikke noget med løg eller rom at gøre. vh.

  -   2005-01-01 01:01:01
Suveræn delikatesse