Små brød med kødfyld

Små brød med kødfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.margarine
5 dl.mælk
75 g.gær
1 æg
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
15 dl.hvedemel
 
 Kødfyld:
2 løg
1 porre
2 peberfrugter
2 kartofler
500 g.hakket oksekød
2 spsk.olie
0.5 dl.sojasauce
 
Opskrift:
Pil og hak løgene. Rens porren og skær den i tynde ringe. Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger. Skræl kartoflerne og riv dem.

Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. Tilsæt porre, peberfrugt og kartofler. Lad det svitse sammen med sojasauce i ca. 10 minutter. Lad det afkøle.

Smelt margarinen og tilsæt mælken. Når væsken er lillefingervarm udrøres gæren.

Tilsæt æg, salt, sukker og halvdelen af hvedemelet. Ælt mere mel i indtil dejen er blank og smidig.

Del dejen i 16 stk., der hver trilles til boller. Bollerne rulles ud til cirkler på størrelse med en kagetallerken.

Kødfyldet fordeles på dejcirklerne i en stribe på midten. Dejen foldes op om fyldet og klemmes sammen så det ligner en omvendt båd. Pakkerne pensles med æg og bages ved 200 grader C. i ca. 20 minutter.

Disse pakker er velegnede til frysning.





karakterer:
Opskriften er vist 25340 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-29 12:48:32
Skal dejen ikke hæve?

  -   2007-07-11 17:11:27
ALLETIDERS - Jeg bagte dem til et studentergilde som skrub-af-mad. Det var en stor succes.