Hyldebærsaft til toddyer og suppe

Hyldebærsaft til toddyer og suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.hyldebær
2 sure, revne æbler
1 tsk.citronsyre
2.5 dl.vand
 
 Pr. liter siet saft:
12 sødetabletter
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De grove stilke fjernes. Bærrene skylles, blandes med æbler, citronsyre og vand og varmes langsomt under låg, til de safter. Bærrene koges 10 min. Saften sies fra. Bærrene koges af igen i 1/4 liter koldt vand, da al saften ikke kommer ud i første afkog. Den sidste saft sies fra og blandes med den første. På denne måde bliver der ca. 1 liter saft, der tilsættes 12-15 sødetabletter og varmes op, skummes og tilsættes Atamon. Saften hældes op og lukkes til som sædvanligt.





karakterer:
Opskriften er vist 21152 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu