Lammepie

Lammepie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
125 g.margarine
200 g.hvedemel
1 knsp.salt
2-3 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
300 g.fårefars
1 spsk.olie
1 løg
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
1 fedpresset hvidløg
4 tomater
100 g.fetaost
50 g.sorte oliven
6 æg
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Margarinen smuldres i melet. Salt og vand tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen. Hviler i køleskab ca. 1 time.

Fyld:
Kødet brunes i en gryde i olien. Løget skæres i terninger og brunes med. Krydres med salt, peber og knust hvidløg og tages af varmen.

Tomaterne skæres i skiver. Fetaost skæres i terninger. Oliven udstenes evt.

Dejen rulles ud i en tynd plade og en tærteform beklædes hermed. Bunden prikkes med en gaffel og forbages ca. 15 min. ved 200 grader.

Kødfyldet fordeles i den forbagte bund. Fetaost, tomater og oliven fordeles over kødfyldet. Æg og mælk piskes sammen og hældes over.

Stilles i ovnen ca. 1/2 time ved 200 grader.

Serveres med en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11587 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu