Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Oksekødsuppe med boller

Antal:

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Oksekød

Skært oksekødIndsendt :


Ingredienser:
3-4 kg.skært oksekød
3-4 l.vand
1 spsk.salt
5-6 peberkorn
 supperurter
 suppevisk
400 g.kødboller
400 g.melboller
 Evt. ristoppe, peberrodssauce


Tilbehør:
Hvide kartofler eller brød serveres til.
Opskrift:

Det skyllede kød dækkes med vand. Suppen bringes i kog, skummes, krydres og tilsættes urter og suppevisk. Kødet koges småt under låg ca. 2½ time.

Suppen sies og smages til. De ituskårne urter, mel- og kødboller varmes i suppen, der kan serveres med ristoppe. Kødet serveres efter suppen og skæres på tværs af kødtrævlerne i skiver, der maskeres med lidt sauce. Resten af peberrodssaucen hældes i sauceskål.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 20874 gange,
og udskrevet 567 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu