Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Pølseret i ovnen

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød

PølserOprindelsesland : England - Engelsk - Engelske

Indsendt :

Pølseret i ovnen, billede 4 Pølseret i ovnen, billede 1 Pølseret i ovnen, billede 2 Pølseret i ovnen, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.olie
500 g.pølser ( evt. skåret i halve )
250 g.hvedemel
 salt
 muskatnød
4 letpiskede æg
3 dl.mælk
 


Tilbehør:
Salat
Opskrift:

Opvarm ovnen til 210 grader C. alm. ovn. Hæld olien i et fad og varm det i ovnen.

Læg pølserene i fadet og steg i 5 minutter.

Imens laves dejen. Mel, salt og muskat piskes med æg og mælk til en ensartet dej.

Pølserne vendes og dejen hældes over. Bages ca. 25 minutter. Indtil dejen er gylden og puffet op.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (25 stemmer)

Opskriften er vist 54257 gange,
og udskrevet 889 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Bo  -  2016-01-23 12:59:39
Jamen det er jo goe gamle "Toad in the hole"

  -  2014-09-24 09:15:21
Man kan evt. Prikke i pølserne med en gammel forskellige steder. Det kan måske hjælpe at de ikke flækker.

  -  2010-02-13 13:56:16
alt for meget mel

Tina  -  2007-04-17 21:00:26
Det er lækkert med brød til

Tina  -  2007-04-17 20:58:05
Hej Per. Pølserne er for store. Prøv det her i stedet. Man skal bruge 10 æg, en 1/4 fløde, 8 pølser skåret i mindre stykker, salt og peber. Det hele røres sammen og puttes i et højt ildfast fad. Kommes i ovenen ved 200 grader i ca. 30 min. pynt med bacon og tomater

Kirsten  -  2007-04-17 20:11:38
Og hvad spiser man så til???

Per  -  2007-04-14 10:42:28
Første gang jeg prøver denne opskrift, den smager sådan set ok, men den kom til at se noget underlig ud, der var ikke en af pølserne som ikke revnede, nogen ideer til at undgå dette ??

Teresa  -  0000-00-00 00:00:00
Lidt ristet bacon kan med fordel tilsættes samtidig med dejen