Mexicanske lammepakker

Mexicanske lammepakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.hvedemel
1.5 dl.majsmel
1 tsk.salt
3 dl.vand
2 æg
 
1 spsk.olie til stegning
 
 Fyld:
1 løg
2 chilipebre
0.5 spsk.olie
200 g.fårefars
3 tomater
1 rød peberfrugt
0.5 tsk.allehånde
0.25 tsk.nellike
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
20 g.mørk chokolade
50 g.reven ost
 
Opskrift:
Pandekager:
Alle ingredienserne undtaget olien røres sammen og hviler ca. 1 time.

Bages til 8 store pandekager, der behøves kun olie på panden til de første par pandekager.

Fyld:
Løget hakkes fint. Chilipebrene flækkes, kernerne tages ud og chilikødet hakkes fint. Løg, chili og kød svitses i en gryde i olien. Tomater og peberfrugt skæres i små tern og svitses med. Kødblandingen tilsættes krydderier og hakket chokolade.

Småkoger under låg ca. 5 min.

1 spsk. fyld lægges på hver pandekage, der lægges sammen til kvarte pandekager. Lammepakkerne lægges i et ildfast fad og drysses med ost.

Gratineres i ovnen ca. 15 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 9435 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
I stedet for selv at bage pandekagerne, kan man bruge færdiglavede tortillas, men de smager også godt, hvis man bruger filodej